Solliciteer nu!

Finance of IT track

Retail is marge, omzet en slimme processen.

En daar zijn we bij Lidl ijzersterk in. We zijn de nummer één in Europa en ons groeipad is nog maar pas begonnen. Dat zo’n evolutie voor boeiende cijfers en IT-infrastructuur zorgt, spreekt voor zich. Dat jij daar als jonkie een reële impact op hebt, is iets minder evident. Maar het is wél de realiteit bij Lidl. Als je durft, tenminste ...

Het duurt wel even voor je hier je eerste project opstart.

De eerste paar maanden leer je Lidl van binnenuit kennen, en bombarderen we je met opleidingen en on-the-job training. Je draait mee in de winkel, verzamelt bestellingen met je vorklift in ons distributiecentrum en wordt ingewijd in ons hoofdkantoor. Zo weet je precies wat er schuilgaat achter de cijfers en programma’s die je straks analyseert en bestudeert. En maak je betere beslissingen.

Het gaat keihard, dat eerste jaar van je Lidl-carrière.

Zodra je in Merelbeke aankomt, krijg je steeds grotere en steeds belangrijkere projecten op je bureau. Van controlling, boekhouding, recht & compliance, audits, klantendienst tot IT. Ook je verantwoordelijkheden nemen toe. Misschien ga je ook een team aansturen. Of dat gepaard gaat met coaching en begeleiding? Absoluut. Maar verwacht geen fluo-hesje en hand-in-hand oversteken: you’ll have to outperform.

Een Finance of IT traineeship bij Lidl is niet voor iedereen weggelegd.

De basis is jouw diploma in een economische richting en maximum 3 jaar werkervaring. Je bent een allrounder met interesse in Finance en IT. Maar zonder een uitzonderlijk uithoudingsvermogen, een helicopterview en tonnen lef haal je het niet. Bovendien verwachten we dat je kritischer en analytischer denkt dan de meesten en die analyses ook helder communiceert. In Nederlands en/of Frans. Duits is een leuke extra.

Wat gebeurt er na je traineeship?

Dat is een beslissing die we samen maken. De laatste maanden van je traineeship krijg je de ruimte om opties in het bedrijf te ontdekken en contacten te leggen met managers. Vanaf dan begin je ook te groeien bij ons.

In ruil voor al je drive, inzet en zweet …

Zorgen we voor een mooi loonpakket, tal van opleidingsmogelijkheden, een goeie begeleiding en, wie weet, zelfs een rechtstreekse lijn met onze CFO. Maar vooral voor een unieke kans om te groeien in het spannendste retail-bedrijf ter wereld.

Hebben we je kunnen prikkelen voor dit traineeship?

Solliciteer dan nu voor dit traineeship. Kort daarna volgt een telefonische pre-screening. Doorsta je die, dan staat je een grondige kennismaking te wachten tijdens onze dare-to day op 5 december.


Solliciteer nu! Opleidingstraject