Marketing

Wie de hoogste kwaliteit wil bieden voor de laagste prijs, én klanten wil verleiden om te blijven terugkomen, die kan niet zonder ijzersterke marketing.

Mooie folders en leuke spots, uiteraard. Maar ook (en vooral) ijzersterke analyses en marktonderzoeken. En krachtige, resultaatgerichte beslissingen die leiden tot promoties en aanbiedingen waar de rest van de markt zo jaloers op is dat ze die de week daarna kopiëren. Te laat, natuurlijk. Want tegen die tijd heb jij weer een fantastisch nieuw inzicht.

Als marketeer moeten we jou niets leren over productkennis.

Jij weet als geen ander hoe belangrijk het is om onze producten door en door te kennen. Nee, dat wil niet zeggen dat je al onze huismerken ook echt moet uitproberen. Maar wél dat je hun troeven en zwaktes moet kennen. Dat je moet snappen waarom mensen ze kiezen of laten staan. En dat … leer je op de winkelvloer. Dus sturen we je zes maanden naar onze winkels om alles op te slorpen.

Inzicht opgedaan op de werkvloer?

Tijd om ze te vertalen naar slimme strategieën. In ons hoofdkwartier in Merelbeke krijg je projecten uit verschillende hoeken op je bureau: strategisch-commerciële, promotionele, analytische, actiegerichte, … Zo heb je meteen impact op onze resultaten. En leer je onophoudelijk bij.

Bijleren is een fulltime job.

En het is een jaar lang ook je enige. Want alle uren die je spendeert in projecten en op de winkelvloer, verwachten we dat je gebruikt om je skills bij te schaven. Daarbovenop krijg je classroom-opleidingen bij de vleet en is ook je persoonlijke coach bijna permanent met jouw ontwikkeling bezig. De universiteit was maar een voorproefje …

Wat je in huis moet hebben om te kunnen starten?

Veel. Onze traineeships zijn bedoeld voor absolute toppers met een diploma. Analytische geesten met gevoel voor prioriteiten en een creatieve blik. Young professionals die gemotiveerd en getalenteerd zijn, en bereid zijn om keihard te groeien.

In ruil voor al je drive, inzet en zweet …

Zorgen we voor een mooi loon, een mooie auto en mooie voordelen. Maar vooral voor een unieke kans om te groeien in het spannendste retail-bedrijf ter wereld.


De eerste stappen van het sollicitatieproces met glans doorstaan? Bewijs jezelf dan nog een laatste keer tijdens onze bootcamp. Hou het weekend van 6 & 7 april alvast vrij. En wie weet krijg jij binnenkort een ticket voor de bootcamp.


Opleidingstraject